Valencia CF25 septiembre 2019

Maxi Gómez: “Hem d'alçar-nos i continuar lluitant”

L'uruguaià va revolucionar al Valencia CF amb un doblet en sol quatre minuts, però no va ser suficient per a guanyar al Getafe CF

No va viure la remuntada en primera persona, va començar el partit en la banqueta, però en el moment en el qual Celades li va reclamar per a substituir al lesionat Gameiro quan només havien passat huit minuts… Maxi Gómez va ficar al Valencia CF en el partit transmetent la seua arpa i marcant un doblet, el primer com a valencianista. Del 0-1 es va passar al 2-1, encara que l'electrònic va acabar reflectint un 3-3 amb el qual va finalitzar el partit.

Res més assenyalar el final del partit, el davanter va mostrar el seu enuig perquè eixim “a buscar la victòria, no va poder ser i ens anem amb brega. Estic content pels gols, però calent perquè no guanyem”. En sol quatre minuts, l'ariet uruguaià va revolucionar a la parròquia de Mestalla amb dues golazos. L'equip aconseguia donar-li la volta al resultat gràcies a una artística rematada de volea d'esquena a porteria, després d'un centre de Kang In que va intentar sense èxit buidar bé Djene, i amb un cabezazo inapel·lable a centre des de la banda dreta de Dani Parejo. És el seu tercer gol aquesta temporada amb el Valencia CF, el seu primer doblet com a valencianista i el cinqué des que va arribar a LaLiga.

La sensació amb la qual va acabar l'equip, tal com va reconéixer Maxi Gómez, és que “vam fer un bon futbol i se'ns van escapar dos punts, el Getafe CF va jugar molts pelotazos. Lluitem fins al final. Hem d'estar una mica més concentrats i seguir per la mateixa línia, hem d'alçar-se, continuar lluitant i a pensar en el cap de setmana. Tant de bo ens portem els tres punts davant l'Athletic”.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.